بهترین متخصص اورولوژی در کرج
بهترین فوق تخصص اورولوژی در کرج
بهترین متخصص اورولوژی در کرج
بهترین فوق تخصص اورولوژی در کرج
نام پزشک متخصص
تخصص پزشک
0912345678
021-1234000
www.taplo.ir

آدرس

تماس
گالری عکس

بهترین متخصص اورولوژی در کرج

بهترین متخصص اورولوژی در کرج:

بهترین دکتر اورولوژی در کرج:

در این صفحه میخواهیم به راهنمای انتخاب بهترین دکتر اورولوژی کرج و معرفی بهترین متخصص اورولوژی در کرج بپردازیم. لطفا تا انتهای متن با ما همراه باشید.

دکتر اورولوژی کیست؟

اورولوژی یک تخصص جراحی است که بیماری های دستگاه ادراری مرد و زن و ارگان های تولید مثل مردانه را درمان می کند. این تخصص همچنین به تشخیص و درمان زگیل تناسلی در مردان و زنان و نیز مراقبت های جراحی غدد فوق کلیه مرد و زن مرتبط است.

بیماری های اورولوژی:

بخش هایی از بدن که به تخصص دکتر ارولوژی مربوط می شوند شامل:

  • کلیه ها
  • غدد آدرنال
  • حالب ها (لوله ای که ادرار را از کلیه ها به مثانه منتقل می کند)
  • مثانه
  • میزراه (مجرای دفع ادرار)
  • دستگاه باروری آقایان

اورولوژی مردان از دیدگاه بهترین متخصص اورولوژی در کرج:

در اورولوژی مردان به بررسی و درمان بیماری های دستگاه تناسلی مردان پرداخته می شود. دستگاه تناسلی مردان عبارت است از:

  • بیضه ها
  • اپی دیدیم (لوله‌هایی در پشت و چسبیده به بیضه‌ها که محل بلوغ و ذخیره اسپرم می‌باشند)
  • واز دفران (لوله ای که اسپرم را از بیضه به میزراه منتقل می کند)
  • کیسه های منی
  • پروستات
  • آلت تناسلی

دستگاه ادراری و باروری ارتباط نزدیکی با هم دارند و اختلالات یکی بر روی دیگری تاثیر می گذارد. بخش قابل توجهی از بیماری هایی که در ارولوژی درمان می شوند، تحت عنوان بیماری های ادراری – تناسلی نامگذاری می شوند.

برخی شرایط مشترک که تحت درمان با اورولوژیست ها قرار می‌گیرند عبارتند از:

  • عفونت ادراری
  • بیماری های منتقله از راه جنسی مانند زگیل تناسلی در زنان و مردان
  • آسیب به اندام های ارولوژی

بخش های بزرگ اورولوژی عبارتند از:

  • انسداد دستگاه ادرارى
  • بزرگ شدن پروستات
  • اختلال نعوظ
  • بی اختیاری ادرار
  • بیماری تخریب مجاری ادرار (سنگ)
  • سرطان مثانه
  • پروستات
  • بیضه
  • کلیه

عفونت ادراری:

عفونت های دستگاه ادراری همیشه با علامت همراه نیست، ولی گاهی اوقات علایم عفونت ادراری برای فرد آزاردهنده است… عفونت دستگاه ادراری، کلیه ها، میزنای ها، مثانه و میزراه. بیشتر عفونتهای ادراری، بخش پایینی دستگاه ادراری یعنی مثانه و میزراه  را درگیر میکند.

باید در نظر داشته باشیم، احتمال ابتلای زنان به عفونتهای دستگاه ادراری بیشتر از مردان است. علایم عفونت ادراری محدود به مثانه میتواند دردناک و آزاردهنده باشد. اگر عفونت به کلیه های شما گسترش یابد میتواند عواقب جدی داشته باشد.

پزشکان معمولا با تجویز آنتی بیوتیک عفونت UTI را درمان میکنند؛ اما با انجام برخی اقدامات میتوانید شانس خود برای ابتلا به این بیماری را کاهش دهید.

علایم عفونت ادراری:

ادرار اضطراری، احساس سوزش در هنگام ادرار، تخلیه ادرار مکرر با مقادیر اندک، تیره شدن رنگ ادرار، رنگ قرمز، صورتی یا کولای ادرار که نشان دهنده وجود خون در ادرار است. ادرار بودار، درد لگن در زنان- بویژه در مرکز لگن و نواحی اطراف استخوان شرمگاهی. در افراد مسن ممکن است UTI نادیده گرفته شده یا با عوارض دیگر اشتباه گرفته شود.

عوامل خطر عفونت ادراری

عفونت ادراری در بعضی افراد بیشتر رخ می دهد. عفونتهای ادراری در زنان‌ شایعتر هستند و بسیاری از آنها در طول زندگیشان به بیش از یک نوع عفونت ادراری مبتلا میشوند.

مدیریت و درمان عفونت ادراری

همانطور که می‌دانید عفونت دستگاه ادراری به طور معمول توسط باکتری‌ها ایجاد می‌شود، پس برای درمان آن از آنتی بیوتیک یا داروی ضد میکروبی کمک می‌گیریم. نوع دارو و طول درمان به علائم، پیشینه‌ی پزشکی فرد و نوع میکروب دخیل در عفونت بستگی دارد.

علائم عفونت مجاری ادراری ممکن است قبل از اینکه عفونت به طور کامل از بین برود، ناپدید شود به همین دلیل دوره‌ی درمان باید کامل شود تا اطمینان حاصل شود که عفونت کاملا از بین رفته و خطر بروز مقاومت آنتی بیوتیکی کاهش یابد.

برای درمان عفونت‌های ادراری که به علت اختلال در سیستم ادراری ایجاد شده‌اند، ابتدا باید مشکل زمینه‌ای اصلاح و درمان شود. در صورت عدم درمان، این عفونت‌ها می‌توانند منجر به آسیب کلیه شوند. اگر فرد بسیار بدحال باشد، لازم است جهت دریافت مایعات کافی و داروهای مناسب، در بیمارستان بستری شود. دیگر افرادی که نیاز به بستری در بیمارستان دارند شامل موارد زیر هستند:

خانم‌های باردارافرادی که به شدت بیمار و بدحال هستند، افراد مسن، افراد مبتلا به سرطان، دیابت و مولتیپل اسکلروزیس، افراد دارای آسیب نخاعی، افراد دارای سنگ کلیه و افرادی که در حال بهبودی از عمل جراحی دستگاه ادراری هستند.

زنان مبتلا به عفونت‌های مکرر به بهترین متخصص اورولوژی در کرج مراجعه نمایند:

توصیه می‌شود زنانی که دچار عود عفونت ادراری می‌شوند موارد زیر را رعایت کنند:

بعد از تماس جنسی یک دوز آنتی بیوتیک مصرف کنند. مصرف یک دوز آنتی بیوتیک روزانه به مدت حداقل ۶ ماه. در صورت ظهور دوباره‌ی علائم، یک دوره‌یک ۲ تا ۳ روزه آنتی بیوتیک توصیه می‌شود. در صورت یائسگی، درمان استروژن واژینال ادامه‌ یابد.

هنگامی که مردان سالمند می شوند، ممکن است دچار مشکلات و بیماریهای غده پروستات (Prostate gland) گردند، بنابراین لازم است که از غده پروستات و مشکلات آن آگاهی یابند.

غده پروستات:

غده پروستات در جلوی انتهای روده  و زیر مثانه (محل تجمع ادرار) و لوله ای که ادرار از آن خارج می شود قرار گرفته است.

غده پروستات مایع سفید رنگی ترشح می کند که اسپرم ها (نطفۀ مرد) در آن قرار دارند و از آن تغذیه می کنند.

در دوران جوانی، پروستات به اندازه ی یک گردوی کوچک است، هر چه سن مردان بالاتر رود، این غده بزرگتر می گردد و ممکن است مشکل ادراری به وجود یا حتی دچار سرطان شود. مشکلات غده پروستات متعدد است و تنها پزشک متخصص ادراری می تواند این بیماریها را تشخیص دهد.

این مشکلات عبارتند از:

تورم غده پروستات:

غده پروستات ممکن است دچار عفونت میکروبی گردد که باعث تورم میکروبی می شود که در این حالت، بیمار دچار تب و لرز در ناحیه پایین، پشت و بین پاها می گردد و در هنگام دفع ادرار، درد به وجود می آید. اگر چنین علایمی وجود داشته باشد، باید بلافاصله بیمار به وسیله پزشک معاینه گردد. تورم غده پروستات ممکن است به صورت آهسته پیشرفت کند و مزمن گردد و بارها برگشت نماید.

بزرگی خوش خیم غده پروستات:

بزرگی خوش خیم غده پروستات در مردان سالمند بسیار شایع است. غده پروستات به تدریج بزرگ می شود و چون اطراف مجاری ادرار قرار گرفته است، بزرگی آن موجب اختلال در دفع ادرار می گردد و فرد مبتلا نمی تواند به راحتی ادرار کند و یا تکه تکه و با به دفعات مخصوصا در شب ادرار می کند.

اندازه غده پروستات طبیعی:

پزشک اندازه بزرگی پروستات را با معاینه پروستات از راه مقعد تشخیص می دهد به این صورت که انگشت خود را داخل مقعد بیمار می کند تا میزان بزرگ بودن پروستات را لمس کند. پزشک برای بررسی بیشتر از مجرای ادرار (حالب ها) و پروستات و مثانه، عکسبرداری با اسکن انجام می دهد. پزشک برای تشخیص، عکسبرداری یا اسکن انجام می دهد. 

سرطان پروستات

سرطان پروستات، شایع ترین سرطان بعد از سرطان پوست در مردان است و در ۸۰ درصد مردان بالای ۶۵ سال دیده می شود. از هر ۷ نفر، یک نفر در تمام مدت عمر خود ممکن است مبتلا به سرطان پروستات گردد. سرطان غده پروستات قبل از ۵۰ سالگی نادر می باشد.

این سرطان، دومین علت مرگ ناشی از سرطان بعد از سرطان ریه است. سرطان پروستات معمولا بسیار آهسته رشد می کند و بیشتر مواقع محدود به محل خود است، به طوری که مختصر تغییری در شکل و اندازه غده پروستات به وجود می آید.

بعضی از انواع این سرطان به سرعت رشد می کند و به قسمت های دیگر غده پروستات و یا به استخوانها، غدد النفاوی و ریه منتشر می شود که بسیار خطرناک است. اگر سرطان پروستات در مراحل اولیه تشخیص داده شود، درمان آن با موفقیت انجام خواهد شد.

علایم سرطان پروستات از نقطه نظر بهترین متخصص اورولوژی در کرج:

در مراحل اولیه، بیمار ممکن است هیچ گونه علایمی نداشته باشد و زمانی علایم پیدا شود که سرطان پیشرفت کرده است. برخی از مواقع ممکن است بیماری در معاینه سالیانه با آزمایش خون تشخیص داده شود. در مواردی نیز ممکن است علائم زیر در فرد مبتلا وجود داشته باشد.

مشکل در ادرار کردن (بیمار ممکن است زود به زود ادرار کند و یا دفع ادرار او قطع گردد و دوباره جریان پیدا کند). درد در هنگام ادرار کردن ادرار به راحتی و با فشار دفع نمی گردد. موقعی که ادرار می کند، نمی تواند تمام آن را دفع نماید. دفع خون در مایع منی، درد و ناراحتی ناحیه لگن و انتهای فوقانی استخوان ران اختلال در نعوظ، از دست دادن وزن و احساس خستگی و بی حالی.

اگر مردی دچار یک یا چند علامت از علایم بالا گردید، باید بلافاصله به پزشک متخصص مراجعه نماید تا معاینات و بررسی های لازم از او صورت گیرد و مشخص گردد که آیا دچار بزرگی غده پروستات است یا مراحل اولیه سرطان پروستات را می گذراند. 

علل ابتلا به سرطان پروستات:

علت اصلی پیدایش سرطان غده پروستات مشخص نیست. عوامل مختلفی مانند سن، ارث، شغل، تغذیه و مصرف داروهای مختلف در ایجاد این بیماری مؤثر می باشد.

سن: 

سرطان پروستات در مردان سالمند، بیشتر دیده می شود و هر چه سن بالاتر رود، خطر ابتلا به این نوع سرطان افزایش می یابد.

ارث و ژنتیک: 

مطالعات نشان داده است که وجود سرطان پروستات در خانواده، موجب می شود که افراد دیگر در معرض خطر ابتلا به این نوع سرطان قرار گیرند. اگر پدر یا برادر فردی دچار سرطان پروستات باشد، امکان بروز سرطان در او وجود دارد و خطر پیدایش این بیماری دو برابر می باشد.

مطالعات نشان داده است در افرادی که دارای ژن BRCA2 می باشند، احتمال ابتلا به سرطان پروستات وجود دارد.

رژیم غذایی:

رژیم غذایی سالم خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهد. رژیم غذایی سالم (سبزیجات و میوه جات زیاد و گوشت کم)، ورزش، یوگا و فعالیتهای اجتماعی، می تواند اثر ژن مساعد کننده برای ابتلا به سرطان پروستات را کم و حتی بی اثر کند. مردانی که گوشت بسیار چرب و یا گوشتی که با حرارت زیاد پخته شده مصرف می کنند، خطر ابتلا به سرطان پروستات در آنها بیشتر می شود.

درمان بیماری‌های آمیزشی یا عفونت‌های منتقله آمیزشی توسط بهترین متخصص اورولوژی در کرج:

 بیماری‌های گوناگونی است که از طریق انواع روش‌های آمیزش جنسی (آمیزش جنسی دهانی، مهبلی، مقعدی) انتقال پیدا می‌کنند. برخی از این بیماری‌ها از روش‌های غیر جنسی نیز منتقل می‌شوند، از طریق سوزن مشترک در معتادان به مواد مخدر تزریقی یا در زایمان و شیردهی.

برخی از این بیماری‌ها علایم و نشانه دارند و برخی نشانه‌ای نداشته و مدتی نهفته می‌مانند اما به دیگران منتقل می‌شوند.

بیماریهای مقاربتی (بیماریهای  STIs) بیماریهایی عفونی هستند و می توانند به شخص دیگری که در رابطه جنسی قرار دارد منتقل شوند این بیماری ها از راه مقعد، رابطه جنسی دهانی یا واژینال منتقل می شوند. انواع مختلفی از بیماریهای مقاربتی، بسیار خوش خیم و برخی  بدخیم و مضر می باشند.

بهترین متخصص اورولوژی در کرج

همانطور که مطالعه نمودید؛ با توجه به مطالب گفته شده تشخیص بهترین فوق تخصص اورولوژی در کرج بسیار حائز اهمیت است.

اگر به دنبال متخصص اطفال هستید؛ شما را دعوت به مطالعه‌ی صفحه بهترین متخصص اطفال در کرج می‌کنیم.

سوالات متداول
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطر آنچنان که لازم است.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطر آنچنان که لازم است.
کلمات کلیدی:

بهترین متخصص اورولوژی در کرج، بهترین فوق تخصص اورولوژی در کرج، بهترین دکتر اورولوژی در کرج، بهترین دکتر فوق تخصص اورولوژی در کرج کیست؟، برد اختصاصی، لیست فوق تخصص اورولوژی ، لیست متخصص اورولوژی در کرج